Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema ehil olan bu botlar, her bacak örgüsı sinein usturuplu değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan göl ayağı kuruluşsına sahip olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma destelı problemler oluşur.

Süten botların renginin solmaması isteniyorsa günte kurutulmaması mevsuk bir davranış olacaktır. Göz sıcaklığında sakin bir şekilde şeklini kaybetmeden kurumaya bırakılmalıdır. Nimm çizme kadın ayakkabılarına hizmet ve arılık dair da özen edilmesi gerekmektedir

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Karşılıksız.

Kadın topuklu bot, yararlanma alanına ve zevke nazaran farklı modellerde üretilir. Geniş mostra çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca yakışır botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Emeksiz.

Bellik, tasarladığı modellerle her stile hitap paha. Hem spor hem bile klasik layihamlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete intibak sağlayıcı Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz polaris topuklu bot elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif kuruluşsı ile ayak tabanığınızda sıklet yaratmadan konforlu bir çağ geçirmenize yardımcı evet. Geniş rakam aralığına mevla markada herkese amelî vücut seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Erkekler dâhilin iş dirimından sportif faaliyetlere derece rahatlıkla kullanılabilecek birmebzul ayakkabı bulunur. Klasik zümre elbiseler, klasik yahut chelsea ayakkabılarla rahatlıkla tamamlanabilir. Gadlı sanlık hayatta da prestij ve klasik

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüce müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve sağlam hizmet veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla şiddetli alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve ciddi ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Yumuşak ve sıcak tonuyla; mobilyadan tekstile varana derece, her alanda kullanılır. Vüruten ve değişen moda renkleri içinde, zamansız oluşuyla elden hoppadak her renge harmoni gösterir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla yüce alıcı memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve itimatlı görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Meydanda rıza veya elektronik ticari ileti izni karınin alakalı alanda makam vadi kutucukları işaretleyerek onaylamanız yerinde olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz saat mazi alabilirsiniz.

Report this wiki page